Posts

Showing posts from February 16, 2010

Dari aku untuk aku.

Image
DON'T STOP BELIEVING

.tak ada istilah anak yang sempurna.

Image
Hai, sekarang, merujuk kepada jam laptop aku pukul 10:16pm. Malam masih muda lagi sebenarnya. Tapi sebenarnya, FYI baru sekali aku lepak dgn kawan dari kul 9 till 12pm. Dan aku akan laju je pulang ke rumah sebab takut abah aku marah. Padahal kawan-kawan aku yang lain boleh balik rumah dgn relax, tak perlu rush nak sampai rumah or fikir nak bagi alasan apa.

Well, people, my life is different. kalau korang tgk aku ramai kawan dkt facebook, and i'd love to hang out with every single of them, but i couldn't. Sebab, pertama, most of them melepak malam-malam. Biasa lah, teenage kan. Tak remaja lah kalau lepak siang-siang. Humm memang lah aku tak remaja, tgk muka aku pun korang akan cakap aku matured.

My life's sucks. Sucks dari segi sosial. Aku nak tanya, kenapa perempuan lain boleh balik lewat sedangkan aku tak boleh? Apa kesalahan aku? Aku tak pernah minum, aku tak pernah smoke, i have very good friends, with different attitudes, tapi that are just them being themselves. They ne…