29.10.09

Entri sebelum tidur

enough said.

Mak: I'm proud of you, daughter.

PTA should have discussed to put this 'book' in the library. Baru lah jadikan membaca tu amalan kan. demm.

Sudah jadi fenomena pulak facebook ni. Last year, bila saya ajak kawan-kawan buat facebook, diaorang kata ;

"Eh, byk org tua la"
"Tak best la"
"Tak paham"

Now, nak loading status and IM pun dah lambat. Social networking makin bosan. Semua pun fake. [including me, haha tak lah, just the courage to approach people tu yang berbeza dari dunia real, saya pemalu aww.]

ps: Ni kena terima, buku ni je la saya baca hari hari. [buat masa ni]