Posts

Showing posts from September 1, 2009

Syukurrr

Wah hari ni berbuka nasik vanggey, yummmmy. Syukur sgt2, sebab sebelum ni kepingin makan beriyani dah terlunas bile makjang buat briyani, now abah nak beli vanggey pulak. Wuuu delisciousssss.

Makin malas pulak nak blogging

Image
Wahaha. Padahal setiap malam, atau setiap pagi mesti berangan-angan nak update. Konon ada je crita, tapi bila nak taip, haiyooo letihhh. Dari Jumaat hari tu, nak update pasal kasut baru, pastu balik kg, cerita kat kg, berbuka puasa di kg. Celebrate bday nurul.
Okayy laah, alang-alang dah menaip ni kan, jom la bercerita. Jumaat hari tu, pergi novel hut, sebab my makjang ni suruh beli novel die yang hilang, hehe tapi novel tu takda, so, tak dpt novel, kasut kuning pun jadi la. haha RM30++ ja, murah kan. Tu lah my everyday shoes sekarang, pakai sampai koyak [tu moto saya, erkk moto?]. Woahh. Tak bestnya, penat tauuu. Dah la dua hari sebelum tu langgar montot kereta org, aiyokk. Then masa balik dr shop, baru perasan bumper kete da loose ;'( sorry abah.[ dan saya tak boleh bwk kete lagi buat masa ni, *sobsob* ]
Ohh ohh malam tu jugak, saya bertolak ke kg di seberang perai. Awal-awal lagi dah pasang niat nak pergi Queensbay Mall, nak cari jeans, washed bootcuts, tapi hampa, takda. Waah m…