Posts

Showing posts from September 19, 2009

Johor Darul Takzim

Saye beraye di JB tahun ni. Awak? Awak beraya di mana? Haha stupid betul keyboard dkt kg ni, nak tekan ? tapi jadi . Memang menyepoilkan mood betul. Menyepoilkan Hah seee malas dah nak backspace, lantak ko la kalau nak ganti tempat ? pun.

Arrived pukul 1.45pm tadi, bertolak pukul 12.01 am dr Ipoh, haha konon tepat sgt la tu. Eh wah lama gila nii, tido kat highway ke ape ich tak la, mcm ni, 12.01 gerak dr Ipoh, stop dekat Tapah makan malam, erkk malam pe jadahnya, makan pagi. Lepas tu berhenti di Ayer Keroh utk sahur, cadangnya mestila berhenti kat RnR kan, last-last bersahur di Petronas. Memang ramai sgt. Sgt-sgt ramai. Ramainyaaaa manusia. *ouch nyamuk ggt*. Singgah di Melaka utk Subuh, pergi Batu Pahat jap, then pukul 11.55am camtu, bertolak ke JB. Saya drive *heee suka*, tapi saya kene bwk ikut peraturan sebab raya kan, mcm-mcm boleh jadi. Malang tak berbauuu. Malang yang berbau pun malang kene tahi, tapi tak jugak, org cakap kalau burung berak atas kita maksudnya ade rezeki. B…