30.9.09

Presenting TweetDeck


This is my TweetDeck where I sync my facebook and twitter

Since facebook seems like harder to load nowadays, I plan to use this as another option. The update notification is much easier.


Notification update from twitter


facebook update


viewing facebook's profile from TweetDeck


composing update for facebook and twitter, or you can select either one.


options for facebook

This application really makes me go lallalala coz every single thing is simple and u don't have to worry about any internet-traffic jammed. Sometimes when you open facebook, it takes time to load and the notifications are a bit late. One disadvantage that I found by using this TweetDeck is it can't notifies me when someone's commenting my post or status. But it's okay, it has a refresh button and I just have to take a look at my previous post whether there's any comments or not. For those who has Myspace, you guys can also add your myspace column. You can set how your TweetDeck will look like base on your personality. Pretty convenience for me. Thanks for making cyber world more interesting

click here to download TweetDeck

Rating: ****

Labels:

Cerita kakak dgn adik


Cartoon or kartun. Haha bila sebut banyak kali mcm ke la ka pulak. ;D

Princess Dot: C'mon wing, fly.

Queen: Dot!

Princess Dot: Yes, mother..

Queen: What did I tell you about trying to fly?

Princess Dot: Not until my wings grow in..

Princess Atta: Dot, u're a young queen ant, bla, bla..(babbling)

Princess Dot: (interrupt) I was talking to mother, u're not a queen yet, Atta.

Queen: Now Dot, be nice to your sister.

Princess Dot: It's not my fault she's so stress out.

Princess Atta: I know, I know. (sigh) I always act like the sky is falling.


Ini adalah sedikit sedutan dialog dalam my favourite cartoon, A Bug's Life. Sumpah tak pernah boring. Hehe bold kan a few words kat situ sebab this kinda story memang ade value. Kalau bukan utk budak-budak pun, utk org tua bangka juga.

Be nice to your sister(s), boleh ditujukan utk kita semua lah kan, termasuk adik saya, yang pantang disuruh mesti akan cakap,"Ambik la sendiri".

Amboiii. Terpaksa la saya cakap,"Kakak mintak TOLONG".

Kadang-kadang ada jugak la aksi berbaling bantal. Adik baru je 12tahun, baru nak merasa masing-masing jadi remaja. Kalau dulu adik tu budak kecik je.

Yang paling tak tahan bila die tunjuk muka org gemok, mengejek saya bile semalam saya nak pi MSyed tak bawak dia. -.-"

Ye lah kan, kadang-kadang saya ni garang sgt dgn dia. Memang kawan-kawan saya pun cakap camtu.

"Aina, hang ni garang gila lah dgn adik hang"

"Kalau aku tak garang, nanti dia makin melampau lah"

Memang pun. Mak Abah memang manjakan dia. Cara dia bangun tidur paling pelik. Mesti suruh mak kejut sambil 'tepuk bukak mata', 'tepuk jalan'. Adoii rimasss. Kalau saya yang kejut, memang goyangkan je badan die yang kurus tu.

Tapi saya stress kot, tu yang kadang-kadang lepas geram kat dia. Er kadang-kadang? Selalu kot. Haha. Siapa suruh jadi adik. Garang-garang saya pun, saya syg dia tu. My only sister kan. Tak sampai hati kalau tak bagi ape yg die nak. (okay, dah nampak yg bile saye dah kaye nanti, duit byk habis kat dia je)

She keeps my secret, I keep her secret. Haha tu yg kena suap dia tu. Mengada punya adik.

The best part is, we share the same interest. Dua-dua animal lovers. She wants to be a vet doctor while I plan to open animal shelter someday. So, dia boleh kerja dgn saya. ;) Sikit-sikit nak marah saya kalau saya kacau Memey tido. Haha.

Love u adik!
Aina Fadzleen


nota: Thanks Les Copaque for the brilliant production of Upin dan Ipin. Geng: Pengembaraan Bermula memang best. Pelakon terbaik: Salleh@Sally. hehe. ;D